Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler

Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler



Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu & Buah Buahan...





100% ORIGINAL GURLAI BRAND IMPORTED all the way from KOREA

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER TERDIRI DARIPADA :

Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml


Senang cakap...
Lepas nih, anda TIDAK PERLU lagi untuk membazirkan duit anda ke Spa lagi untuk membuat Whitening Treatment ....
Dengan Set Mandian Cherry Blossom anda kini boleh buat di rumah sahaja....
Jimat & Mudah kan

KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER : 


  • Langsung tidak melekit
  • Tahan sehingga 3 bulan/set
  • Memberi kelembapan yg maksima
  • Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
  • Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
  • Haruman yang berpanjangan & tahan lama
  • Memelihara Kehalusan Kulit
  • Menyegarkan Tubuh Badan
  • Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
  • Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
  • Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
  • Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
  • Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
  • Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
  • Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
  • No Mercury
  • No Paraben 
  • Wangian ada Aromaterapi



Kalau anda nak tahu , Body Scrub sangat bagus kerana ia merupakan salah satu perawatan kulit yang dapat membuat kulit halus, membuang kotoran dan sel-sel kulit mati, membuat kulit lebih bercahaya, melancarkan pengaliran darah, serta menenangkan fikiran.

BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETOL 


LANGKAH 1 :

Sebelum mengaplikasikan body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika Anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan sabun antiseptik atau body bath untuk menghilangkan bakteri dan kuman yang menempel pada kulit tubuh.

LANGKAH 2 :

Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :

Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, aplikasikan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :

Saat mengoleskan body scrub ke seluruh tubuh, picit-picitah dan gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;

LANGKAH 5 :

Oleskan body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka, agar Anda mendapatkan kulit halus dan bukan kulit yang teriritasi;

LANGKAH 6 :

Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.

LANGKAH 7 :

Selanjutnya, bersihkan sisa body scrub pada tubuh dengan sabun dan air hangat serta akhiri dengan membasuh kulit dengan air dingin;

LANGKAH 8 :
Setelah proses luluran selesai, segera keringkan tubuh Anda dengan tuala yang bersih dan lembut...
Mudah kan
Anda dah tahu kan camana nak gunakan Scrub dengan Betol
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Cherry Blossom nih....
Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Cherry Blossom

CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER : 

Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo... hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
Mandi seperti biasa menggunakan body wash
Selepas mandi , boleh sapu body lotion yg wangi tu

NOTED : Amalkan Selalu... Insyallah kulit anda akan semakin Cerah Berseri


TESTIMONI PENGGUNA SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM HARGA MURAH GILER :











Harga Set Mandian Cherry Blossom Harga Murah Giler


1 SET 
RM 100.00
(Semenanjung-Free Pos.......Sabah/Sarawak - RM15)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS-FF**




Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Zaudin Saad | Zaudin Template
Copyright © 2015-Sampai Kiamat Hub Kecantikan dan Kesihatan Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Zaudin Template
Proudly powered by Blogger